Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Το σχολείο μας είχε πάντα διακρίσεις και στο χώρο του αθλητισμούΟ Μελιγαλαίος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Δημήτρης Μαυρίκης, βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ε.Π.Σ Μεσσηνίας για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην φώτο(δεξιά) με τον συμμαθητή και συμπαίκτη του στην ομάδα του 6ταξίου Γυμνασίου Μελιγαλά την 10ετία του '70 Ηλία Θεοδωρακόπουλο, διαβάζουν την άλλοτε έντυπη εφημερίδα ''ΒΑΛΥΡΑ''.

Συνάντηση αποφοίτων και καθηγητών 46 χρόνια μετά...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ , ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ,ΣΤΙΣ 27-5-2011, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Μετά από 46 χρόνια οι αναμνήσεις και συγκινήσεις μεταξύ καθηγητών και μαθητών, στο πνευματικό κέντρο Μελιγαλά, έδωσαν μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας στην περιοχή μας. Από τους 55 αποφοιτήσαντες , το σχολικό έτος 1964-5 του Γυμνασίου Μελιγαλά (15 του πρακτικού τμήματος , όλοι άρρενες και 40 του κλασσικού 24 θήλεις και 16 άρρενες) παρευρέθησαν στην εκδήλωση η Βούλα Νανοπούλου, πρόεδρος της Αδελφότητας των Μελιγαλαίων, ο Δεδούσης Κωνσταντίνος , ο Παναγιωτακόπουλος Σταύρος (από το κλασσικό) και από το πρακτικό οι: Αντωνόπουλος Δημήτριος, Καρζής Νικήτας, Λύρας Ιωάννης, Μαρινόπουλος Αντώνιος, Μπουρκουλας Πέτρος, Νίκας Περικλής, Παπαντωνόπουλος Κωνσταντίνος, Περδίος Περικλής και Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος. Φυσικά στο ακροατήριο παρευρέθηκαν και άλλοι μαθητές από προηγούμενες και επόμενες τάξεις .